Vindskydd & inramningar

VerandaUteservering.se-Klang-Market-Svalson-glasinramning_w650x650

Med höj-och sänkbara väggar av säkerhetsglas och med parasoll eller andra taklösningar skapar man en vädersäker uteservering. Som effektivt kan värmas upp med infravärmare och är då inte lika utsatt för svala sommarvindar.

Restaurangstaket och andra avskärmningar kan också vara ett annat prisvärt alternativ att avgränsa sin servering med. Banderoller med logga eller bara snygga rep.

Kontakta oss gärna för mer information, alternativ, tips och råd. Klicka på bilderna nedan för mer information och fler färger.

VerandaUteservering.se-Klang-Market-Svalson-glasinramning-2_w650x650

Glasinramning Café au Lä

Med Café au Lä® höj- och sänkbara inglasning får man ut maximalt av sin uteservering och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar. Den är också en bra ljuddämpare mot eventuell trafik som är vanligt i våra städer. Läs mer på specialsidan.

Inglasning-Svalson-SPLITT-sandviken-1_w940x400

Glasinramning SPLITT

SPLITT är en höj- och sänkbar inglasning som är lämplig där man kan fästa inglasningen uppåt mot exempelvis undertak eller pergola. Tack vare infästning i både under- och överkant kan varje parti göras betydligt bredare och högre än standardräcket. Läs mer på specialsidan…