5 april, 2019 in Nyheter, Referenser

Stortorget Restaurang & Bar i Lund täckte 156 kvm uteservering med stora parasoller från Veranda.

Verandauteserveringar-Stortorget-Restaurang-Lund_w940x400
Verandauteserveringar-Stortorget-Restaurang-Lund_w940x400
Verandauteserveringar Stortorget Restaurang Lund

Stortorget Bar & Restaurang i Lund ligger mitt på översta delen av Stortorget och är en mycket välbesökt och populär mötespunkt. De har i många år haft stora segel över sin uteservering men växlade över till riktigt stora parasoller inför säsongen 2018 för att klara sig bättre mot regn. 

De fick då 156 kvm vädersäkrad uteservering med hängrännor emellan parsollerna. Det är 4 stycken 7×5 meters och en 4×3 meters parasoller från Glatz i Schweiz. Dessa håller mycket hög kvalitét och är vindtestade parasoller för proffsbruk. 

Här valde man också att inrama serveringen med Café au Lä, höj-och sänkbara glasskydd, för att hålla vind och trafikbrus borta och därmed förlänga säsongen.

Då det är kullersten på hela torget så var det från allra första början självklart med StableTable bordsstativ som är de bästa på marknaden mot ojämnheter. 

Här kommer lite härliga bilder från en av Lunds bästa uteserveringar.

verandauteserveringar-Stortorget-Rest-Lund-1_650x650 verandauteserveringar-Stortorget-Rest-Lund-2_650x650 verandauteserveringar-Stortorget-Rest-Lund-3_650x650
Projektbild
logotype

Vi är specialister på att skapa lönsamma miljöer ute och inne!

Veranda uteserveringar AB Kontakta oss gärna för mer information på vår kontaktsida eller via nedan info; Tel 08-24 01 11 • www.VerandaUteServeringar.seinfo@verandauteserveringar.se Nioörtsvägen 28 C i Hägersten, 126 32 Stockholm
By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree