VerandaUteServeringar.se-karmstol-isabelle-vit-brun-rotting-grupp_650x650.jpg

Veranda Uteserveringar grundades 2007 och har under åren hjälpt många kunder att investera i trivsamma och lönsamma uteserveringar. Se kunder! Detta har inneburit att vi breddat vårt sortiment under åren och kan i dag erbjuda restaurangmöbler, SPA-inredning och konferensmöbler.

Vi ser alltid till ditt behov. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg i kontakterna med oss. Vi vill bygga långsiktiga relationer och att inreda sitt café, uteservering eller restaurang innebär att kvalitéer, känsla och kundnytta ska harmonera och inte minst att det är prisvärt. Det kan vi hjälpa dig med!

Alla vet i dag hur viktigt det är att ha en inbjudande och fräsch miljö och vi kan erbjuda de bästa kvalitéerna från ledande producenter.

Vi vill också påverka klimatet positivt så vi arbetar med att hitta produkter som är hållbara klimatmässigt och presenterar dessa i vår kategori HÅLLBART.

Boka gärna ett möte på plats hos er eller om du har möjlighet, kika in i vårt showroom i Stockholm vid Midsommarkransen.

 


Bästa produkterna Pratbubbla_lowres.jpg

Vi handplockar vårt sortiment från de bästa och mest prisvärda tillverkarna. Vi levererar allt du behöver till din restaurang, ditt hotell, café, konferensanläggning eller annan offentlig miljö. Våra produkter är självklart både slitstarka och estetiskt tilltalande.

 

Pålitlig expertis Skiftnyckel_lowres1.jpg

Du väljer själv om du vill köpa enstaka produkter eller om du vill anlita oss som din helhetsleverantör för din miljö. Vi sköter projektering och planeringen åt dig så att du får en trivsam, lönsam och hållbar servering.

 

Trygg kundservicePratbubbla_lowres 2.jpg

Vi erbjuder all hjälp du behöver för att för att ta fram en tilltalande miljö. Det som skiljer oss från andra är att hos oss är du aldrig anonym. Dina behov står i centrum och vi anstränger oss långt utöver det vanliga för att leverera det du förväntar dig.