Låt oss hjälpa dig!

Restaurang Grappa i Stockholm - den längsta, snyggaste och mest ombonade uteserveringen?
Restaurang Grappa i Stockholm – den längsta, snyggaste och mest ombonade uteserveringen?

Veranda Uteserveringar grundades 2007 och har under åren hjälpt många kunder att investera i trivsamma och lönsamma uteserveringar.

Detta har inneburit att vi breddat vårt sortiment under åren och kan i dag erbjuda restaurangmöbler för både ute- och innemiljöer, SPA-inredning och konferensmöbler.

Vi ser alltid till ditt behov. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg i kontakterna med oss. Vi vill bygga långsiktiga relationer och att inreda sitt café, uteservering eller restaurang innebär att kvalitéer, känsla och kundnytta ska harmonera och inte minst att det är prisvärt. Det kan vi hjälpa dig med!

Alla vet i dag hur viktigt det är att ha en inbjudande och fräsch miljö och vi kan erbjuda de bästa kvalitéerna från ledande producenter. Vi vill också påverka klimatet positivt så vi arbetar med att hitta produkter som är hållbara klimatmässigt och presenterar dessa på vår sidan om hållbart.

Boka gärna ett möte på plats hos er eller om du har möjlighet, kika in i vårt showroom i vid Midsommarkransen i Stockholm. Du kan även se kunder vi hjälpt här och även läsa längre nyhetsartiklar om några kunder som låtit oss hjälpa dem att öka försäljningen.

Inglasningar

VerandaUteservering.se-Klang-Market-Svalson-glasinramning_w650x650

Finns att få i flera utföranden och höjder och är då lätt att anpassa mot en parasoll, markis eller pergola. Den är också en bra ljuddämpare mot bullrig trafik som kan störa restaurangbesöket.

Parasoller

VerandaUteServeringar.se-Castello-M4-parasoll-beige-miljö3_650x650

Parasoller kräver inga bygglov och är lätta att placera. Vi har fokuserat oss på ett sortiment som ska klara den utemiljö som gäller för restauranger i skandinaviska förhållanden. Flertalet är testade i vindtunnel och kan då anpassas beroende på omständigheterna. Läs mer om våra parasoller på översikten nedan.

Värmare

VerandaUteServeringar.se-Sunwood-Marino-värmare-miljö_w650x650.jpg.jpg

Vilken värmare behöver jag till min servering, rökyta eller uterum? Gasol eller el? Montering på fasaden, parasollet eller på markisen?   Läs mer om våra stämningsvärmare och infravärmare.

Speciallösningar

VerandaUteServeringar.se-TvåSmåSvin-platsbyggd-soffa-svart-miljö_650x650.jpg

Varje restaurang har sin egen förutsättning. Vad är möjligt? Fler platser kan vara möjligt där en platsbyggd soffa kan vara en bra lösning till ett outnyttjat hörn.

Finansiering

veranda.se-Finansiering-euros_650x650

Vi hjälper gärna till när finansiering kan behövas. Det går snabbt att ta fram en kreditprövning. Kontakta oss för mer information.

Dessutom så får du alltid hos oss;

Bästa produkterna 

Pratbubbla_lowres.jpgVi handplockar vårt sortiment från de bästa och mest prisvärda tillverkarna. Vi levererar allt du behöver till din restaurang, ditt hotell, café, konferensanläggning eller annan offentlig miljö. Våra produkter är självklart både slitstarka och estetiskt tilltalande.

Pålitlig expertis 

Skiftnyckel_lowres1.jpgDu väljer själv om du vill köpa enstaka produkter eller om du vill anlita oss som din helhetsleverantör för din miljö. Vi sköter projektering och planeringen åt dig så att du får en trivsam, lönsam och hållbar servering.

Trygg kundservice

Pratbubbla_lowres 2.jpgVi erbjuder all hjälp du behöver för att för att ta fram en tilltalande miljö. Det som skiljer oss från andra är att hos oss är du aldrig anonym. Dina behov står i centrum och vi anstränger oss långt utöver det vanliga för att leverera det du förväntar dig.

Låt oss hjälpa dig öka din försäljning!

Vi är specialister på att skapa lönsamma miljöer ute och inne.